Webshop logisztika • Tel.: +3670 455 5467 • info@pacx.hu

RAKTÁROZÁS • Bevételezés • CSOMAGOLÁS • CsomagFeladás

Raktározás

Árukészletét szakszerűen, a legnagyobb biztonságban tároljuk raktárunkban. Így nincs szükség további felesleges árumozgatásra és szállítási díj megfizetésére.

Salgópolc rendszerünket polchelyekre osztottuk fel, így ténylegesen annyi költsége merül fel, amennyi helyet a készlete elfoglal. Modern tárolási rendszerünknek köszönhetően helyet spórolunk Önnek.

A gyorsabban forgó termékei, illetve a különböző típusú árucikkek  tárolási módjáról, lehetőségeiről kérjük keresse munkatársunkat  valamelyik elérhetőségünkön!

Bevételezés

A raktárunkba beérkező termékeit átvesszük a szállítmányozó cégtől, majd gondosan bevételezzük azokat.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ellenőrizzük a szállítólevélben leírtakat (cikkszám, darabszám, gyári szám stb.), továbbá minden terméket vonalkóddal látunk el amennyiben szükséges. Ezután kerülnek az árucikkek a kijelölt helyükre, így biztosítva a későbbi hatékony és gyors komissiózást.

Bevételezéskor minden termék csomagolását alaposan átnézzük, és jelezzük amennyiben az a szállítás folyamán megsérült.

Javasoljuk a heti egyszeri bevételezés mennyiséget, de természetesen egyedi kérés alapján ettől rugalmasan el tudunk térni.

Csomagolás

A webáruházába befutó rendeléseket összekészítjük és becsomagoljuk.

A megrendelt termékeket kigyűtjük, ellenőrizzük, majd a megfelelő csomagolóanyagba csomagoljuk. Ez lehet többrétegű simítózáras  futártasak, vagy nagyobb méretű karton doboz is, illetve egyedi igényeket is kiszolgálunk. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, hiszen nálunk is a vevő és partnereink elégedettsége a legfontosab. Csomagolóanyag árainkról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!


Csomagfeladás

A becsomagolt termékeket átadjuk futár partnerünknek, aki kézbesíti azokat.

Fontosnak tartjuk, hogy megbízható partnerekkel dolgozzunk együtt. A futár szolgáltatóval napi szintű kapcsolatban vagyunk, hogy a vásárlók a lehető leggyorsabban kézhez kapják megrendelt termékeiket. Stabil, régóta a piacon levő partnerünk a világ bármely pontjára kézbesíti termékét.

Levesszük a válláról a futárszolgálattal való kapcsolattartás terhét is!


PACX • Webshop logisztika • Tel.: +3670 455 5467 • info@pacx.hu

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!